A început bătaia pe ciolan la U-SRI Constanța

Deși pozează într-un partid de elite, organizat ca o corporație, unde se plătește overtime-ul, în județul Constanța este altceva!

Vineri, 14.06.2019, Uniunea Salvați România înapoiată(U.S.R.i) – filiala locală (municipală) Constanța a organizat alegeri pentru funcțiile de conducere, arbitraj și control.

În urma votului membrilor, dat în Adunarea Generală ca o miuța în spatele blocului, rezultatele sunt: Președinte al filialei locale USRi Constanța – Dumitru CARAșiNumaiștiucum un coporatist convins care a ales calea corporațiilor de când l-a înțărcat mama lui. Adică a lucrat la aeroport la Kogalniceanu în urma unui concurs de ocuparea funcției. Fără a apela la pile ca a fost norocos să se prezinte singur la concurs (zice lumea). Iar acum lucreaza cu alte neamuri la kardinal motor.  Vicepreședinți ai filialei locale USRi Constanța – o gaiță și și un tenisman ratat. Membri ai Biroului Local al filialei locale USRi – niște nimeni în proză, oameni de umplutură ca să mute hârtii de colo colo. Membri ai Comisiei Locale de Arbitraj USR Constanța – unii de care nu am auzit niciodată, dar care vor reforma vița politică și mai ales societatea constănțeană. Cenzor al filialei locale USR Constanța – Gilda șinumaiștiu cum de parcă poți să ai nume mai corpoeatist decât ăsta.

Acum eu nu știu, voi aveți dreptul să vă vindeți țara prin vot, dar aveți măcar răbdare să deschidă gura și să vă explice ce plan au ei, nu ce n-au făcut unii sau alții.

Nu de alta, dar pe vremea când slugăream și eu la multinațională, nivelul de legătură cu realitatea era direct proportional cu distanța dintre un unicorn și o ceapă!

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *