Grupul mămici Năvodărene ia apărarea câinelui

Mai multe mămici din Năvodari au pichetat sediul primariei făcând astfel presiuni pentru eliberarea câinelui confiscat ieri, 27.06.2019.

Mariana Pop, proprietara lui Happy, cainele din imagine spune ca: fiului ei i s-a facut dor de patrupedul pe care recunoaste ca l-ar fi intaratat cu o zi inainte tragandu-l de urechi si de par!

„Normal ca happy s-a repezit la el pentru ca se  jucau si l-a calcat pe labuta!” A declarat Mariana Pop in data de 27.06.2019 dupa ce a iesit din sala de operatii a fiului sau, din sectia de cirurgie estetica a spitalului judetean! „Copilul nu are probleme grave, iar medicul mi-a promis ca mi-l elibereaza un pic mai tarziu, poate prindem si 2-3 randuri pe la semafoare azi la Tomis 3 daca tot arata asa!” A declarat mama grijulie. Grija ei fiind sa aiba copilul pe zi pentru a-l putea forta sa cerseasca pana la 19 apoi sa il mute pe varianta la produs.

Un ONG pentru drepturile copilului face presiuni la primarie pentru a fi lasati sa consilieze copilul. „Trebuie sa il facem sa inteleaga ca animalele nu sunt chiar asa de rele! Mai ales la gust!” A declarat Roland Mionitu, reprezentantul filipinez al ong-ului!

Ne-a aratat si noua o poza cu el din Filipine.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *