Nu avem de ce să ne mai facem griji la bac

sisteme de copiat cu livrare in 24H

Chiar nu mai avem niciun motiv de îngrijorare anul acesta la examenul de Bacalaureat!

Sătui de statisticile dezastroase din ultimii ani, reprezentații președenției consiliului european au suspendat temporar controlul vamal la pachetele mici din China!

Sistemele de copiat s-au ieftinit și s-au micșorat atât de mult încât trebuie să fii ori prea prost, ori prea sărac ca să nu îți cumperi unul!

Dacă ești părinte poți să îți vezi de treaba ta și să fii productiv la muncă, dacă ești elev care dă bacul, poți să fii atent să scrii ceea ce ți se șoptește ca să nu râdă presa de tine că ai scris bazaconii fără sens, iar dacă ești profesor de meditație poți să îți comanzi tigaia sau canapeaua pe care ți-au promis-o părinții dacă le șoptești bine copiilor lor!

Vă recomandăm totuși să nu încercați să faceți conferință(mai mulți copii la același profesor) cu sistemele astea de copiat pentru că în trecut s-a dovedit că rămân repede fără baterie și nimeni nu își dorește un 8 ca toți proștii!

Și redacția noastră vă urează mult succes și vă anunță că angajăm oameni la întreținere spații verzi! Oferim salariu atractiv și șansa de a scăpa de facultatea de medicină la care v-au înscris deja ai voștri părinți!

 

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *