O nouă amenințare pentru plantațiile de căpșuni din vestul europei

Tot mai mulți copii au înțeles că nu mai merge cu șmecheria sau cu jmenul așa că s-au apucat de învățat!

Este și cazul copiilor din Năvodari care în loc să bată mingea în spatele blocului printre mașini sau mai bine la furat prin supermarketuri, au ales să meargă la școală!

Ce părare aveți despre inițiativa primăriei Năvodari de a promova cultura?

View Results

Loading ... Loading ...

De parcă nu era de ajuns niște fetițe de liceu în loc să își petreacă ore întregi în fața oglinzilor pentru a se sulemeni pe placul proxeneților lor, au ales aceeași cale pe care o aleg de obicei grasele, urâtele sau săracele care nu își permit droguri ușoare și anume calea voluntariatului! Acești copii inconștienți nici nu realizează că aceste mici gesturi necugetate le va schimba iremediabil viitorul! Nu vor mai avea șansa să se chinuie cu salariul de la o zi la alta, nu vor fi nevoiți să plece peste mări și țări pentru a le asigura alor lor un trai mai bun!

Sperăm ca această știre să rămână netradusă în limbile de circulație europeană pentru că altfel România riscă să i se impună procedura de infringement! Închipuiți-vă că dacă alți copii ar lua exemplul celor de la năvodari, generații întregi de moși și babe din occident ar trebui să se șteargă singuri la fund!

Vă atașăm linkul inconștienților de la primăria năvodari care se laudă pe facebook de parcă ar fi realizat un lucru bun cu acești copii inspirându-le încredere în propriile forțe! Sperăm să fiți duri în comentarii poate așa vor realiza năpasta ce îi paște!

Publicată de Primăria Năvodari pe Joi, 13 iunie 2019

așa nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *