Satelitul PESEDE zis și ciuma roz le-a tras-o-n bot celor de la PeNaLi si USRi

O veche zicală românească spune că nu poți face din căc#t bici ca să și pocnească, totuși stalitul pesedeului, zis și ciuma roz, Pro România au trecut ca prin irechile acului când i s-a întins o capcană în Parlament.

Pe scurt bla-bla Pro România a devenit săptămâna trecută al patrulea grup ca mărime din Camera Deputaților, cu 23 de deputați, și ar avea dreptul la o funcție de chestor al Camerei Deputaților, funcție vacantă în prezent. De asemenea, Pro România poate pretinde și șefia unor comisii parlamentare.

În partid s-a discutat însă că PeNaLi și USRi îi pregătesc o capcană.

De curiozitate! Cât de deștept te crezi?

View Results

Loading ... Loading ...

Nasurile fine din Pro România au mirosit pocinogul și au expus căc#tul precum că liberalii și useriștii sunt supărați că deputații lui Ponta au votat ‘conform conștiinței’ între Raluca Turcan și Marcel Ciolacu la șefia Camerei Deputaților, deși oricum nu erau voturi suficiente pentru instalarea lui Turcan și acum ar vrea să se răzbune la un eventual vot pentru alegerea unui chestor al Camerei Deputaților dar și la modificarea componenței unor comisii prin instalarea unor președinți, vicepreședinți și secretari ai Pro România.

„PeNaLii și USRi-i ar vrea să ne lipească foarte tare de PSD(de parcă nu ar fi fost așa) și am auzit că vor să iasă din sală când se votează, după care să spună că ‘Uite ce frați sunt Pro România cu PSD’ ca si-au votat oamenii în funcții cu voturile PSD”, au spus surse parlamentare din Pro România doamnei lor educatoare, cunoscută sub pseudonimul Miss.

Surse din partid, adică alți pârâcioși lăudăroși, au mai spus că satelitul pesedeului, zis și ciuma roz, Pro România ar putea să mai înregimenteze până atunci deputați PeSeDe, PMP și dintre cei mai PeNaLi că nu este exclus să revendice atunci o funcție de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Nu știm nici până azi de ce ne-au plătit ăștia așa de bine să promovăm căcat#l ăsta de știre fără noimă, dar ei cred că merită așa că vă dorim lectură plăcută, poate voi înțelegeți ceva. Sau comandă și tu un articol plătit la hello [ @ ] stiri-locale.ro

 

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *