Se încearcă alfabetizarea părinților pe telefon și tabletă la Năvodari

Tot mai mulți tineri din orașul Năvodari au raportat pe dark web  actele de-a dreptul stupide pe care părinții lor le întreprind atunci când vine vorba despre tehnologie!

De exemplu Arpad Gică, un tânăr de numai 6 anișori și-a raportat mama pe mai multe forumuri cu terminație .onion că aceasta ar fi întins cearceafurile la apretat direct pe minierii lui de bitcoin. Din fericire acesta a salvat la timp rigul înainte să se scurtcircuiteze ceva pe acolo!

”Credeam că Gicuță a inventat un uscător cu mai multe ventilatoare pentru mine!” A declarat doamna Arpad Mioara, mama lui Gică.

Pentru a fi sigur că nu se va mai întâmpla și altor investitori minori în tehnologie blockchain, tânărul Arpad Gică a hack-uit site-ul wordpress al instituției primăriei și a schimbat cu totul planificarea bugetului local introducând un curs de conștentizare a părinților proaspăt întâlniți cu tehnologia! ”Centrul de Zi pentru Copii, organizează în data de 27.11.2018, ora 16:00, o campanie de sensibilizare a comunității referitoare la prevenirea riscului de separare de familie, prevenirea abandonului și instituționalizare a copiilor.”

Defapt imediat ce vor ajunge acolo părinții li se vor aplica tehnici de hipnoză și li se va reprograma cortexul prefrontal în a li se induce cunoștințe de bază de programare C++ și Phyton sau Ruby On Rails.

Mulțumim inițiativei Năvodăreanului de 6 ani. Vom downloada modelul și în alte orașe din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *