Tânărul cu PERMISUL ANULAT care a încercat să-i PĂCĂLEASCĂ pe polițiști cu date FALSE, era cât pe ce să scape

Totul a început de la un șpriț de vară, dar a escaladat într-o ditamai încurcătura!

Elil Gelil Ament Șerghin, tânărul de numai 23 de ani care s-a suit la volanul unei mașini pe care a furat-o imediat după ce a terminat un bidon de vin alb, a avut circumstanțe atenuante! Îi mai rămăsese apă minerală!

Remintim că polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 21 ianuarie a.c., au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, Elil Gelil Ament Șerghin, din localitatea Castelu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza municipiului, având permisul de conducere anulat din luna aprilie 2017.

Inițial, tânărul în cauză a declarat polițiștilor date de identitate aparținând unei alte persoane, fiind vorba despre o rudă a acestuia, mai exact Emil Gemil Memet Serghin. În urma cercetărilor desfășurate, polițiștii l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, după care a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal. Menționăm că tânărul nu este la prima abatere. A mai fost trimis în judecată pe 17.11.2016 pentru conducere fără permis și conducerea a unui vehicul neînmatriculat. Pentru că atunci mai avea vin și a plecat după apă minerală.

În martie 2018, magistrații neînțelegători de la Judecătoria Medgidia l-au condamnat la 1 an și 4 luni în regim de detenție, însă a urmat apelul. Curtea de Apel Constanța a decis, pe 31.10.2018, să-i suspende pedeapsa sub supraveghere, pe o perioadă de 3 ani, conform dispoziţiilor art.92 Cod penal, grație avocatului acesta Trică Petrică.

Elil Gelil Ament Șerghin s-a ales acum cu o pedeapsă cu executare și a ajuns la închisoare, iar apa minerală de la care i s-a tras tot pocinogul a fost consumată de vărul mamei acestuia, adică mai exact Emil Gemil Memet Serghin.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *